After sales service

Aster Europe beschikt over een specialistisch team, die u op diverse manieren kan ondersteunen om uw kostbare productie apparatuur optimaal te laten produceren.

U kunt daarbij de volgende  mogelijkheden overwegen:

Preventief onderhoud op contract basis

Op basis van een onderhoudscontract zullen wij uw installatie(s) preventief onderhouden. Afhankelijk van het gebruik van uw productiemiddelen, dagdienst of meer-ploegendiensten, wordt op regelmatige basis een inspectie gedaan van de machines die in het onderhoudscontract zijn opgenomen. Aansluitend aan de inspectie ontvangt u van ons een overzicht van de conditie van de machine(s) en evt. een reparatie advies. Een dergelijk onderhoudscontract biedt u diverse voordelen.

  • De zekerheid van een planmatige betrouwbare productie.
  • Garantie op de werkzaamheden.
  • Korting op de gewerkte uren en onderdelen

Bedienerstraining

De netto productie van uw  productiemiddelen wordt door verschillende factoren bepaald. De conditie van de machine, alsmede de kennis van de bediener(s) spelen een grote rol. Wanneer nieuwe medewerkers aangenomen worden, worden zij meestal ingewerkt door de medewerkers op de afdeling. De kennis van die medewerkers is eigenlijk altijd toegespitst op de dagelijkse praktijk, waarbij een diepgaande kennis van de machine meestal niet wordt geleerd. Daardoor kunnen basis instellingen en methoden van het inrichten van de machine(s) snel verwateren. Wij beschikken over ervaren specialisten die uw medewerkers op diverse manieren kunnen opleiden, met als resultaat een gedegen machinekennis en optimaal gebruik van uw productiemiddel(en).

In een persoonlijk gesprek zullen wij u graag verder informeren omtrent deze mogelijkheden, de kosten en uiteraard de opbrengsten. Bel of stuur een email via de “contact button”.