Meccanotecnica

MISSIE

Het ontwikkelen en produceren van de hoogste kwaliteit boekennaaimachines en afwerkapparatuur, door gebruik te maken van geavanceerde technieken en in een constante samenwerking met onze klanten. Een sterke reputatie voor productie betrouwbaarheid, innovatie en after-sales, ondersteund ons in het correct zaken doen. Altijd aandacht hebben voor de wensen van onze klanten, wat regelmatig resulteert in nieuwe ontwikkelingen voor de afwerking van offset en digital print geproduceerde producten.

VISIE

We willen onze leidende positie in de boekbinderij industrie behouden, door een degelijke toegevoegde waarde te bieden bij de afwerking van garengenaaide boeken. Dankzij onze vooruitziende aanpak, zien we de voordelen van de technologische uitdagingen en ontwikkelen wij oplossingen die verder gaan dan de marktverwachting.

WAARDEN

Traditie, specialisatie en innovatie. Diep geworteld in de Meccanotecnica organisatie is het informele karakter, de integriteit en respect voor tradities. Door de jaren heen heeft Meccanotecnica, samen met en voor haar klanten, haar kwaliteiten en kennis permanent verder uitgebouwd, met de gedachte dat innoveren en markt georiënteerd opereren de beste basis is voor succes.