Meccanotecnica

Over Aster
"Afwerken van offset drukwerk” door Meccanotecnica


Meccanotecnica’s boekennaaimachines van het merk ASTER staan wereldwijd bekend als “State of the art” technologie, en het hoge niveau van netto productie.
Sinds de introductie van het Headop oplegapparaat in 70-er jaren, is de wereld van de afwerking van offset drukwerk revolutionair veranderd, wat de visie van Meccanotecnica op de markt onderschrijft. De eerste volautomatische boekennaaimachine, de Aster-Headop, werd begin 80-er jaren op de markt gebracht en werd al snel de maatstaf in de boekbinderij industrie.

De ASTER technologie heeft de afgelopen 30 jaar een leidende rol gespeeld, dankzij de pretentieloze kenmerken in de vorm van effectiviteit, constructieve eigenschappen en bedieningsvriendelijk produceren. Tot op de dag van vandaag is Meccanotecnica marktleider, inclusief de vergaar- en naaimachinelijnen, zoals de UNIPLEX, MULTIPLEX en MAGIX. De onderneming is trots op haar permanente ontwikkelingsprocessen in de afwerking van boeken en de zeer efficiënte after-sales organisatie.
Ons beleid is er op gericht om onze klanten te voorzien van het beste “alles in één pakket”: technologie gedreven oplossingen, betrouwbare productiemiddelen, snelle service en het hoogste niveau van persoonlijke aandacht.
Asters staan bekend als extreem duurzame boekennaaimachines: eenheden van 10-tallen jaren oud, produceren nog dagelijks met een grote mate van betrouwbaarheid.
De ASTER serie omvat een breed aanbod van modellen, die voldoen aan de diverse productie behoeften. Van de snelste machine in de markt, de asterTOP, tot de meest veelzijdige modellen asterPRO en asterBIG. Evenzo de onderhoudsarme en betrouwbare asterEVO en het instapmodel asterEL. Daarnaast is elke boekennaaimachine van Aster klant specifiek te voorzien aan hun eisen en wensen, om te komen tot een optimaal gebruik en effectiviteit.